PENTAX Image

Medvehagymás recept 2. tekercsbe való krém

Egy újabb egyszerű recept, ha van otthon élő kenyér tésztából készült tekercsnek való lapod.

Ha nincs, akkor ezt a lapot még el kell készítened, de ha megcsinálod, akkor többféle töltelékkel is megtöltheted őket.

És mivel itt a medvehagyma szezon, ezért most egy medvehagyma krém receptjét osztom meg veletek.

Hozzávalók:

1 marék medvehagyma

10 dkg kesudió

citromlé

fűszerek- ki mit szeret.

A kesudiót beáztatod legalább fél órára, majd a hozzávalókat turmixgépbe teszed és pépesíted…..ha nincs otthon kesudiód, akkor napraforgó magot is használhatsz, akkor picit más lesz az íze a krémnek. A kesu áztató vizét óvatosan öntsd hozzá az elején, mert ugye fontos, hogy a géped működjön…de ne is legyen túl folyós a krémed. Ha mégis ez történt, akkor útifűmaghéjjal sűrítheted a krémedet..és az állagot így szabályozhatod.

Ha túl sok vizet

Jó étvágyat kívánok!

PENTAX Image
PENTAX Image
BACK
/* ]]> */