Élőreggeli1kép

Húsvétkor is egyszerűen….mindenkinek jó legyen

Hogyan tudjuk a konyhai munkánkat leegyszerűsíteni?
A következő példával szeretném nektek szemléltetni:
A húsvéti menü nyerseknek és vegáknak:)

Készítettem:

15 dkg gombából,

1/2 cukkiniből,

25 dkg brokkoliból,

10 dkg zellerből,

1 fej hagymából,

3 gerezd fokhagymából ,

1 szelet paprikából- többi a betöltéshez kellett-

só, bors, natúr vegetából egy zöldségkrémet, amit magamnak cukkini karikákra és paprika darabokba töltöttem meg és csírákkal díszítettem:)
A többieknek ehhez a masszához hozzátettem még 2 kanál kókuszlisztet, 3 kanál zöldbanán lisztet és 3-4 kanál arany lenmagot-ez fogja össze…ha úgy érzed, hogy még nagyon lédús a krémed, akkor a száraz anyagokból tehetsz bele még….vagy ha te fogyasztasz tojást, akkor azt is tehetsz bele.


Kis gombócokat gyártottam és kb 25 percre betettem 160 fokos sütőbe, és megsütöttem:)
Így mindenkinek kedvére tudtam tenni és nekem is könnyű dolgom volt:)


Hatalmas adag salátát készítettem hozzá: salátából, zöldhagymából, rukkolából és sok-sok csírából, amit citrommal, aranylenmag olajjal és kevés balzsamecettel meglocsoltam:)
Nagyon gyorsan elkészült ez a köret is:)
Jó étvágyat nektek is:)

Fasírtsütött

BACK
/* ]]> */