bfulepottyospohar

Egy lelkes “fűfogyasztó” története!

Fekete Gyula írta:

Kónya Károly barátom unszolására kb 3 hónapja búzafűlé kúrát kezdtem.

A hatása döbbenetes és fergeteges.először az emésztő rendszert rakta rendbe. Utána a cukor háztartást,inzulin egyensúlyt,és a vérnyomásomat szabályozta be.

17 gyógyszerből már csak egyet szedek.egy hónap után elkezdtem fogyni.Úgy,hogy közben szalonnát ettem,töpörtyűvel, vajas kenyérrel csécsei szalonnát.Két hete írtam,hogy 14 kg-ot fogytam.Jelentem azóta + 3-at.

Tizen hét kiló,szado-mazó ökörségek nélkül.Egyben átformálta a kaja igényemet is.Kívánom és eszem a gyümölcsöt.Rengeteget,nyersen.

És kirobbanó vitalitásom van.Őrült ütemben készítem az új figurákat.És a Hévizi II.-ik nászút is megújulást hozott.

Az állandó izületi és gerinc fájdalmat minimumra csökkentette,és Hévízen pár nap alatt annyit csatangoltunk ,amennyit előtte egy év alatt se.A példám szemmel látható,és a környezet is észre vette.A Herbáriás eladó néni végig követte a folyamatot,és már ő is issza.A fogadott mamám szintén.A Bikali csipkeverő néni szintén.

Az egyik festő lányom is (vírusos sokkizületi gyulladást kapott) az orvosok mondták neki:ez krahh,semmi esély elkerülni a lebénulást.Jelentem elkezdett gyógyulni,újra festi a kis katonákat.Amikor elkezdtem,egy úr hallotta a boltos (herbária)nénivel a beszélgetésünket.És odajött,elmondta:kiírt műtéti időpontja van,vastagbélrákkal fogják operálni.

Elkezdte inni.Két hete közölte,a műtétet törölték,mert olyan ütemű javulás zajlik a legfrissebb vizsgálatok alapján,hogy szerintük egy éven belül teljesen meggyógyul Nem kell kidobni a régi cuccokat Timcsi. Csak okosan élni kell a búzafű lé áldásaival. Jeeeeeeeeeeeeeeeee”

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
BACK
/* ]]> */