Ezentúl így láttok minket a közösségi médiában

2017_01_naturi-bemutat_borito

Állandóság és változás…változás és állandóság! Ez jellemez bennünket immár évek-évtizedek óta. Laci az állandóság, a megbízhatóság, a precizitás, ő a víz, ha így írhatom, Glória pedig a tűz, a változás, a lendület, az érzékenység, a mindig újat kereső is.
Messziről indultunk…
Az élet úgy hozta, hogy kapcsolatba kerültünk az élő ételekkel, a vegyszermentes gazdálkodással, betegséggel, egészséggel, miközben 3 gyermeknek adtunk életet és hangolódtunk egymásra.
Aztán egyszer csak megszületett a csirak.hu, ami igazi „szerelem gyermekünk” lett és a mai napig is az. 4 év telt el azóta.
Újabb és újabb ötletek, melyek közül sok megvalósult, de sok még a mai napig „szundikál”, mert megtanultuk, hogy a kis lépéseknek jobban tudunk örülni, mint a nagyoknak. Repülni is szuper, ha elsajátítottuk az ahhoz való tudnivalókat! Most tanulunk repülni is
És jött az első gondolat a névváltoztatásra másfél éve, mert úgy éreztük kinőttük a csirak.hu-t.
Tudjátok, nehéz találó, kifejező nevet találni, amit mindannyian magunkénak érzünk, hiszen bővült a csapatunk…Szabolcs után Tamás is csatlakozott és Timi is támogat minket. Így igazi családi vállalkozássá nőttük ki magunkat.
Ehhez a családi nevünk, ami ugye a Turi, a legalkalmasabb és egyszer csak megérkezett a NaTuri név
Régi – Új név. Lacit lassan 51 éve így hívják, engem 1988 óta Turiné dr. Leitert Glóriának neveznek, idén augusztusban módosítottam egy rövidebb dr. Turi Glória névre.
Köszöntünk benneteket kedves régi és új ismerőseink, látogatóink, követőink! Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok, támogattatok és a továbbiakban is velünk lesztek.
Az oldalainkon folyamatos változások lesznek, remélem minden simán fog menni!
Január 6-ától Pécsett újra várunk benneteket, Budapesten pedig Január 8-án.
TEgyél az egészségedért!
Legyen öröm az étkezés!

BACK
/* ]]> */